logo

Elevating Pet Wellness: Odhalenie výhod brit super premiove krmivo pre psy

Poskytovanie správnej výživy je jednou z najdôležitejších vecí, ktoré môžete ako majiteľ domáceho maznáčika urobiť, aby váš chlpatý priateľ žil dlhý, zdravý a šťastný život. Staré príslovie „ste to, čo jete“ platí pre domáce zvieratá rovnako ako pre ľudí. Kvalita stravy vášho domáceho maznáčika priamo ovplyvňuje jeho pohodu mnohými spôsobmi. V tomto článku preskúmame niektoré kľúčové úvahy týkajúce sa výživy domácich zvierat a prečo sa oplatí investovať do vysokokvalitného krmiva pre domáce zvieratá, ako je brit super premiove krmivo pre psy.

Superprémiové a prémiové krmivo pre domáce zvieratá

Takzvané „superprémiové“ a „prémiové“ značky krmiva pre domáce zvieratá ako Brit obsahujú kvalitné prísady, vyšší obsah bielkovín a presné nutričné profily navrhnuté špeciálne pre potreby domáceho maznáčika v rôznych štádiách života. Tento typ krmiva pre domáce zvieratá sa líši od štandardných druhov obchodov s potravinami alebo lacnejších značiek niekoľkými kľúčovými spôsobmi:

  • Vysokokvalitné zdrojové bielkoviny: Prémiové krmivá pre domáce zvieratá používajú vysokokvalitné bielkoviny zo zdrojov, ako je kuracie mäso, losos, morka, jahňacie, bizón atď. To poskytuje domácim zvieratám potrebné aminokyseliny vo vysoko stráviteľných formách.
  • Viac prísad na báze mäsa: Prémiové odrody obsahujú vyššie percento bielkovín zo živočíšnych zdrojov namiesto bielkovín rastlinného pôvodu, ako sú kukuričné alebo pšeničné plnivá. To zodpovedá prirodzenej mäsožravej strave mačky alebo psa.
  • Obmedzené používanie plnív a vedľajších produktov: Kvalitné značky obmedzujú množstvo obilnín, kukurice, sóje a pšenice, ktoré jednoducho prechádzajú tráviacim systémom. Neexistujú ani žiadne vedľajšie produkty nízkej kvality alebo umelé konzervačné látky.
  • Presné nutričné profily: Prémiové krmivá pre domáce zvieratá ponúkajú špecificky vyváženú výživu, ktorá spĺňa potreby domáceho maznáčika na základe veku, veľkosti a úrovne aktivity. Tým sa zabráni nedostatku alebo prebytku živín v priebehu času. Značky ako Acana, Orijen, Panakei a Brit ponúkajú granule šité na mieru životnej fáze domáceho maznáčika.
  • Lepšia stráviteľnosť: Vysoký obsah mäsa a obmedzené množstvo plnív znamenajú, že krmivo je lepšie využité tráviacim systémom domáceho maznáčika, s menším množstvom odpadu a stolice.
  • Vyššie štandardy kontroly kvality a testovania: Prémioví výrobcovia krmiva pre domáce zvieratá dodržiavajú oveľa prísnejšie štandardy, pokiaľ ide o získavanie prísad, výrobné procesy a testovanie konečných produktov. To zaisťuje výživu a bezpečnosť.

Ako vidíte, upgrade na superprémiové alebo prémiové krmivo pre domáce zvieratá prináša lepšiu nutričnú hodnotu. Váš maznáčik dostane viac bielkovín a živín, ktoré potrebujú, s menším množstvom plniva. Zatiaľ čo taška stojí viac ako štandardné druhy potravín, váš maznáčik v skutočnosti spotrebuje viac potravy. Do prémiových potravín sa oplatí investovať do dlhodobého zdravia a šťastia domácich zvierat.

Výber prémiovej značky krmiva pre domáce zvieratá

S toľkými možnosťami krmiva pre domáce zvieratá na regáloch v súčasnosti môže byť zdrvujúce určiť, ktoré z nich je pre vášho chlpatého člena rodiny to pravé. Tu je niekoľko tipov na identifikáciu prémiových značiek krmiva pre domáce zvieratá, ktoré je potrebné zvážiť:

  • Ako prvé ingrediencie hľadajte vysokokvalitné zdrojové bielkoviny: Namiesto kukurice, pšenice, sóje alebo vedľajších produktov by sa ako prvé malo objaviť celé mäso ako kuracie mäso, losos, jahňacina.
  • Hľadajte prírodné konzervačné látky: Prémiové značky ako Panakei a Orijen granule krmivo pre psy a macky používajú prírodné konzervačné látky ako vitamín E a vitamín C oproti umelým alternatívam.
  • Prečítajte si zaručenú analýzu: Táto ukazuje presné percentá zložiek, ako sú bielkoviny, tuky, vláknina atď. Hľadajte vysoký obsah bielkovín v mäse.
  • Preskúmajte zoznam zložiek: Kratší zoznam s celými zložkami potravín naznačuje vyššiu kvalitu v porovnaní s dlhými zoznamami plnými vágnych výrazov a výplní.
  • Zvážte vek a zdravie vášho domáceho maznáčika: Niektoré prémiové značky prispôsobujú výživu životnej fáze domáceho maznáčika alebo problémom, ako sú alergie. Napríklad Acana granule krmivo pre psy a macky ponúka zmesi granúl pre šteňatá až po dospelých psov.

Dodržiavanie týchto pokynov vás privedie ku kvalitným prémiovým možnostiam krmiva pre domáce zvieratá, ako sú Brit, Acana, Orijen a Panakei granule krmivo pre psy a macky ponúkajúce výživu vhodnú pre daný druh. Aj keď je kŕmenie prvotriednym krmivom drahšie vopred, prináša výhody v oblasti zdravia vášho domáceho maznáčika počas celého života.

Výhody kŕmenia granulami pre domáce zvieratá

Granulované krmivo pre domáce zvieratá sa v posledných rokoch zvýšilo na popularite, pretože majitelia domácich zvierat sa dozvedeli o ich výhodách v porovnaní s tradičnými granulami. Granule ako od Brit, Acana, Orijen, Panakei, ako aj granule N and D pre psov a macky ponúkajú jasné nutričné výhody:

  • Lepšia biologická dostupnosť: Mäkšia textúra granúl umožňuje tráviacim enzýmom lepší prístup k rozkladu živín, čo vedie k lepšej absorpcii živín z rovnakého množstva potravy.
  • Podporuje zdravie zubov: Malá, hustá štruktúra pomáha odstraňovať zubný kameň zo zubov lepšie ako granule.
  • Podporuje sýtosť: Vysoký obsah bielkovín a vlákniny udrží domáce zvieratá dlhšie sýte medzi jedlami v porovnaní s menej hustými granulami.
  • Jednoduché prispôsobenie: Granule možno zmiešať s vodou, vývarom, surovou stravou alebo doplnkami tak, aby vyhovovali potrebám a chuti domáceho maznáčika.

Výsledkom je, že prechod na prémiové granulované krmivo pre domáce zvieratá alebo jeho striedanie môže priniesť lepšie trávenie, udržanie hmotnosti, zdravie zubov a hydratáciu.

Prechod vášho domáceho maznáčika na nové krmivo

Pri prechode vášho chlpatého priateľa na nové krmivo pre domáce zvieratá postupujte podľa týchto tipov:

  • Zmiešajte staré a nové jedlo: Začnite s 25 % nového jedla a postupne zvyšujte pomer počas 2 týždňov, kým nezostane len nové jedlo
  • Sledujte stolicu a chuť do jedla: Prechádzajte pomaly, ak na začiatku spozorujete tráviace problémy alebo zníženú chuť do jedla
  • Dajte prechodu čas: Prispôsobenie sa novým bielkovinám, vlákninám a prísadám trvá týždne. Držte sa prechodu.
  • Poskytnite extra hydratáciu: Poskytnite trochu viac vody na podporu trávenia a zníženie zápchy
  • Buďte trpezliví: Telo vášho domáceho maznáčika potrebuje čas na prispôsobenie. Dôverujte plánu prechodu, pokiaľ sa neobjavia závažné problémy.

S určitou starostlivosťou o postupný prechod môžu domáce zvieratá úspešne prejsť na nové prémiové krmivo, ktoré bude prospešné pre ich dlhodobú výživu a zdravie.

Investujte do budúceho blahobytu vášho domáceho maznáčika

Rodičia domácich miláčikov chcú svojim kožušinovým bábätkám dopriať tú najlepšiu možnú starostlivosť. A správna výživa poskytuje základ pre dobré zdravie a dlhovekosť. Prémiové krmivá pre domáce zvieratá poskytujú vynikajúcu výživu v porovnaní so štandardnými značkami potravín – aj keď sú drahšie.

Investíciou do vysoko kvalitných surovín, presných nutričných profilov a lepšej stráviteľnosti sa prémiové krmivá pre domáce zvieratá ako Brit, Acana, Orijen, Panakei a granule N D pre psy a macky vyplácajú prostredníctvom:

  • Lesklejšie kabáty
  • Zdravšia pokožka a menšie vypadávanie
  • Lepšie riadenie hmotnosti
  • Zvýšená hladina energie
  • Zlepšené zdravie zubov
  • Silnejšia imunitná funkcia
  • Vyššia kvalita života vo všetkých fázach života

Spodný riadok? Prémiové značky krmiva pre domáce zvieratá môžu stáť viac vopred, ale umožňujú domácim zvieratám plne využiť živiny a odomknúť ich zdravotné výhody. Váš chlpatý kamarát za to stojí! Kŕmením kvalitného jedla investujete do lepšieho zdravia dnes a v budúcnosti.

Odomknutie tajomstva zdravia domácich zvierat: Dôležitosť prémiovej výživy

V Pet House sme nadšení pre zdravie a pohodu domácich zvierat. Ako môžete vidieť z informácií v tomto článku, správna výživa je kľúčom k tomu, aby sa našim chlpatým priateľom darilo počas celého ich života. Zatiaľ čo prémiové krmivá pre domáce zvieratá majú vyššie počiatočné náklady, umožňujú výrazne vyššie využitie živín v porovnaní so štandardnými granulami.

Preto Pet House hrdo ponúka na Slovensku najširší výber superprémiových značiek ako Brit, Acana, Orijen a Panakei. Dôkladne skúmame zložky krmiva pre domáce zvieratá, kvalitu spracovania a nutričné profily, aby váš maznáčik dostal to najlepšie. Viac ako 1,400+ produktov dostupných s bezplatným doručením znamená, že ľahko nájdete to správne krmivo, ktoré bude zodpovedať jedinečným potrebám vášho domáceho maznáčika. Chcete skutočnú radu šitú na mieru práve pre vášho domáceho maznáčika? Náš starostlivý tím Pet House vám rád poskytne personalizované odporúčania, aby ste mohli robiť informované rozhodnutia o výžive. Radi by sme sa stali vašim dôveryhodným partnerom pre zlepšenie zdravia vášho domáceho maznáčika. Prezrite si náš e-shop alebo nás kontaktujte v prípade akýchkoľvek otázok. Tu sú šťastné a zdravé domáce zvieratá na celom Slovensku aj mimo neho!

Návrat hore
pethouse
vta-ky
akvaristika
macky

10% zľava

Kupón číslo: MWHQ7NVT