logo

Odhalenie Majestátu Royal Canin Granule Pre Psov a Macky: Výživa pri vrtení chvostom v celej svojej kráse

Poskytovanie výživného jedla je jednou z najdôležitejších súčastí starostlivosti o našich chlpatých priateľov. Ako majiteľ domáceho maznáčika chcete zabezpečiť, aby vaši psi a mačky dostávali prémiové receptúry vyrobené z kvalitných surovín na podporu ich zdravia a šťastia.

Trénerské jedlo pre optimálne zdravie

Trainer granule krmivo pre psy a macky obsahuje vyváženú výživu pre aktívny životný štýl vášho domáceho maznáčika. Tieto receptúry často obsahujú zvýšené hladiny bielkovín, ktoré pomáhajú udržiavať svalovú hmotu. Antioxidanty, mastné kyseliny, vitamíny a minerály v strave pre trénerov podporujú zdravie kĺbov, trávenie, imunitu a ďalšie. S chutnými príchuťami, ako je kuracie mäso a losos, dokonca aj vyberaví domáci miláčikovia milujú jedlo.

Doprajte svojmu energickému šteniatku alebo mačiatku výživu, ktorú potrebujú na hranie a trénovanie, pomocou granulového krmiva pre domáce zvieratá. Kombináciou celých zŕn a skutočného mäsa tieto receptúry poskytujú trvalú energiu. Chrumkavá textúra tiež pomáha čistiť zuby a osviežovať dych. S toľkými výhodami pre aktívne domáce zvieratá nie je divu, že krmivo pre trénerov je tou najlepšou voľbou.

Krmivo pre každého domáceho maznáčika

V mnohých domácnostiach sú okrem psov a mačiek aj operení priatelia. Preto ponúkame prémiové krmivo pre psov a macky a vtáky. Vďaka špecializovanej výžive pre každý typ domáceho maznáčika spĺňajú tieto receptúry jedinečné stravovacie potreby.

Naše krmivo pre vtáky obsahuje vyváženú zmes semien, ovocia a zeleniny. Prírodné antioxidanty a omega mastné kyseliny podporujú zdravie peria a krásne perie. Rôzne textúry a príchute udržiavajú čas jedla zaujímavý.

Čo sa týka psov a mačiek, naše krmivo obsahuje pridané vitamíny, minerály a živiny. Celé bielkoviny budujú a udržujú svalovú hmotu, zatiaľ čo zdravé sacharidy poskytujú trvalú energiu. Vďaka prispôsobenej výžive sa domácim miláčikom darí vnútri aj vonku.

Recepty bez obilnín

Aby sme pochopili rôzne stravovacie potreby, ponúkame recepty bez obilnín. Tieto receptúry vymieňajú kukuricu, pšenicu a sóju za stráviteľné sacharidy, ako sú sladké zemiaky a cícer. Výsledkom je prémiové krmivo bez obilnín, ktoré milujú psy aj mačky.

Potraviny bez obilnín sa často vyznačujú vysokým obsahom mäsa s pridanými vitamínmi a minerálmi. S kvalitnou výživou v každom súste si domáci miláčikovia užívajú lepšie trávenie, zdravšiu srsť a zvýšenú energiu. Ak váš chlpatý kamarát bojuje s alergiami na obilniny alebo problémami s bruškom, môže vám pomôcť receptúra bez obilnín.

Špecializované výživové riešenia

Okrem každodennej výživy ponúkame špecializované riešenia pre všetky životné etapy. Od krmiva pre šteňatá a mačiatka až po krmivo pre seniorov, vedecky podložené receptúry poskytujú cielenú výživu.

Krmivo pre šteňatá a mačiatka obsahuje DHA pre kognitívny vývoj spolu s prispôsobenou hladinou bielkovín a tukov. Toto prémiové krmivo podporuje rast a podporuje kĺby počas prvého roka. Keď domáce zvieratá dosiahnu svoje zlaté roky, krmivo pre seniorov poskytuje ľahšie trávenie a podporu kĺbov. Vďaka prispôsobenej výžive zostávajú domáce zvieratá šťastné a zdravé v každom veku.

Kráľovské jedlo pre verných priateľov

Správať sa k domácim miláčikom kráľovsky znamená podávať royalpets kralovske krmivo pre psy a macky, ktoré milujú. Naše receptúry, vyrobené z kvalitných bielkovín a stráviteľných obilnín, poskytujú vyváženú výživu, po ktorej domáce zvieratá túžia. Prírodné zvýrazňovače chuti robia jedlo vzrušujúcejším.

Prémiové ingrediencie vedú k prémiovej výžive a chuti. Preto domáce zvieratá zhltnú každý kúsok nášho kráľovského jedla. Ukážte svojim verným spoločníkom, ako veľa pre vás znamenajú, pomocou chutných receptov, ktoré krútia chvostom.

Propesko pre optimálnu pohodu

Objavte prémiové propesko psi krmivo ponúkajúce plnohodnotnú výživu. Vyrobené z kvalitných bielkovín, ovocia, zeleniny a obilnín, receptúry Propesko podporujú zdravie a šťastie. Prírodné doplnky poskytujú dodatočnú podporu vrátane prebiotík na trávenie, antioxidantov na imunitu a glukozamínu na kĺby. S lahodnými príchuťami ako kačica, losos a kuracie mäso si Propesko zamilujú aj vyberaví domáci miláčikovia.

Darujte svojim chlpatým priateľom plnohodnotnú výživu s receptami Propesko. Tieto receptúry sú premyslene vyrobené s ohľadom na domáce zvieratá a vyživujú telo a myseľ. Pre optimálnu pohodu si vyberte Propesko.

Granule pre kompletnú výživu

Granulové krmivo pre domáce zvieratá ponúka mnoho výhod. Chrumkavá textúra pomáha čistiť zuby a osviežovať dych. Granule sa tiež veľmi pohodlne podávajú a skladujú. Ešte dôležitejšie je, že poskytujú kompletnú a vyváženú výživu na podporu zdravia vášho domáceho maznáčika.

Kvalitné granule obsahujú prírodné bielkoviny, stráviteľné sacharidy, vitamíny a minerály. Prémiové ingrediencie ako kuracie mäso, losos, zelenina a ovocie poskytujú trvalú energiu. Probiotiká, omega mastné kyseliny a antioxidanty ponúkajú pridanú nutričnú hodnotu. Vďaka lahodným príchutiam a textúram si granule obľúbia aj vyberaví domáci miláčikovia.

Pre pohodlnú výživu, ktorú bude váš miláčik milovať, vyberte prémiové granule. Tieto chrumkavé kúsky dodajú chutné a výživné jedlo, ktoré si domáci miláčikovia pochutia. Granulované krmivo dodáva vašim chlpatým kamarátom palivo, ktoré potrebujú na hranie, tréning a žitie života naplno.

Royal Canin pre výživu pri vrtení chvostom

Objavte krmivo Royal Canin vyrobené s precíznou výživou. Receptúra Royal Canin, vyvinutá veterinármi odborníkmi na výživu, poskytuje presnú výživu, ktorá spĺňa špecifické potreby plemena a veku. Kvalitné bielkoviny, stráviteľné sacharidy a esenciálne mastné kyseliny podporujú zdravie v každom štádiu života. Royal canin granule pre psov a macky je s lahodnou chuťou a osvedčenou výživou zlatým štandardom.

Receptúra Royal Canin, ktorá má dosah na domáce zvieratá vo viac ako 100 krajinách, mení čas jedla. Prémiové ingrediencie prispôsobené potrebám vášho domáceho maznáčika vedú k optimálnemu zdraviu a šťastiu. Záväzok spoločnosti Royal Canin ku kvalitnej výžive, ktorej môžete dôverovať, je jasný. Pre výnimočné receptúry, ktoré milujú domáce zvieratá, je Royal Canin lídrom.

Výživa chlpatých členov rodiny: Záväzok ku kvalitnej výžive

V Pet House chápeme puto medzi domácimi miláčikmi a ich majiteľmi. Preto sme sa zaviazali poskytovať prémiovú výživu prispôsobenú jedinečným potrebám vášho domáceho maznáčika. So špecializovanými receptúrami pre psov, mačky a vtáky ponúka Pet House vyvážené receptúry plné kvalitných bielkovín, stráviteľných sacharidov a základných vitamínov a minerálov.

Naše krmivo, vyvinuté spolu s odborníkmi na veterinárnu výživu, ponúka kompletnú výživu pre zdravé trávenie, kožu a srsť, kĺby, poznanie a ďalšie. Prírodné doplnky poskytujú dodatočnú podporu. A s neodolateľnými príchuťami, ako je kačica, losos a kuracie mäso, dokonca aj vyberaví domáci miláčikovia milujú jedlo.

Pet House sa stará o zdravie a šťastie domácich miláčikov na celom Slovensku. Naša oddanosť kvalitným surovinám a precíznej výžive je jasná. Stojíme za všetkými našimi prémiovými receptúrami, pretože vieme, že správna strava je základom zdravia. V Pet House sú aj domáce zvieratá rodina. Dovoľte nám, aby sme vám pomohli postarať sa o vášho verného spoločníka s výživným jedlom vytvoreným práve pre nich. Nemôžeme sa dočkať, až uvidíme vrtenie chvostom a pradenie, keď obsluhujete Pet House.

Návrat hore
pethouse
vta-ky
akvaristika
macky

10% zľava

Kupón číslo: MWHQ7NVT